Σελίδες

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

    54. «Η δοκιμή της ημέρας»
Τρίτη 8/10/2013
 «ΥOTUEL all in one»

Η σημερινή δοκιμή αφορά το προϊόν  «ΥOTUEL all in one» της εταιρίας “biocosmetics laboratories” και που στην ελληνική αγορά διατίθεται από την εταιρία «ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε.». Το συγκεκριμένο προϊόν, είναι μια οδοντόκρεμα λευκαντική με υπεροξείδιο καρβαμιδίου. Αυτή την οδοντόκρεμα την χρησιμοποιώ τώρα τελευταία και την πήρα από το φαρμακείο. Είναι πολύ καλή και ποιοτική και αισθάνεσαι την διαφορά. Είναι πλούσια σε ξυλιτόλη και φθόριο. Είναι ιδανική για τη λεύκανση αλλά και τη βελτίωση του σμάλτου μας. Με την πάροδο της ηλικίας τα δόντια μας απορροφούν χρωστικές από το φαγητό, το τσιγάρο  τον καφέ και σκουραίνουν. Την ίδια στιγμή ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι δίαιτες και το έντονο στρες επηρεάζουν τη στοματική μας υγεία, διαβρώνουν το σμάλτο των δοντιών και προάγουν την τερηδόνα. Ευτυχώς αυτή η διαδικασία φθοράς και ‘γήρανσης’ των δοντιών μπορεί να αναστραφεί πολύ αποτελεσματικά στις περισσότερες των περιπτώσεων. Η «YOTUEL Αll in οne» με την πατενταρισμένη της φόρμουλα αποκαθιστά  την υγεία των δοντιών χωρίς να φθείρει το σμάλτο. Σχεδιασμένη από οδοντιάτρους αναπτύχθηκε  για τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και προσφέρει τριπλή δράση:
Λευκαίνει: Περιέχει τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου (Carbamide Peroxide), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική  λεύκανση των δοντιών. Απελευθερώνει οξυγόνο και λευκαίνει τα δόντια, καθαρίζοντας αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών.
Επιμεταλλώνει:  Η ενισχυμένη  φόρμουλα με Φθόριο, Ασβέστιο και φωσφορικά άλατα ενισχύει τη δομή του σμάλτου και αποτρέπει τη διάβρωσή του και βοηθά στην αντιμετώπιση της τερηδόνας.

Προστατεύει: Με ουδέτερο pH και 11% ξυλιτόλη, χωρίς αφρό (sls free)  Φαπου επιτρέπει την σε βάθος καθαριότητα ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια. Χρησιμοποιείστε την καθημερινά 3 φορές, για 3 λεπτά την κάθε φορά και αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας στιγμή. Είναι μόνο για ενήλικες και φτιάχνεται στην Ισπανία. Έχει βραβευτεί το 2010 ως «best dental product» και τα συστατικά της είναι τα εξής: glycerin, xylitol, potassium citrate, silica, dicalcium, phosphate, aroma, titanium dioxide, cocamidopropyl betaine, potassium fluoride, carbomer, urea peroxide. Όσο αφορά την συσκευασία, η οδοντόκρεμα βρίσκεται μέσα σε ένα όμορφο ποιοτικό γυαλιστερό κουτί που είναι ανακυκλώσιμο, είναι μαύρο με άσπρα και ασημί γράμματα και έχει πληροφορίες που σας ανέφερα παραπάνω αλλά και μια φωτογραφία με χαμόγελο στην πίσω πλευρά. Μέσα στο κουτί βρίσκουμε ένα μικρό σύντομο έντυπο στα αγγλικά με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς όπως τσίχλες, στοματικό διάλυμα και την ίδια την οδοντόκρεμα η οποία είναι 75ml σε σωληνάριο freestanding και είναι από ανακυκλώσιμο λευκό πλαστικό με μαύρα γράμματα και μαύρο καπάκι. Είναι όλα γραμμένα στα αγγλικά έχει ωστόσο το site του προϊόντος σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μάθει περισσότερα. Τώρα ανοίγοντας το καπάκι και βλέποντας την ίδια την οδοντόκρεμα, μου μυρίζει μια ωραία ιατρική οδοντόκρεμα, είναι λευκή και αρκεί λίγη ποσότητα για την χρήση μας. Όσο αφορά η αίσθηση που σου κάνει όταν την χρησιμοποιείς μέσα στο στόμα σου είναι πολύ καλή, δεν σε ενοχλεί κάτι, δεν έχεις αυτόν τον υπερβολικό αφρό, και μετά νιώθεις τα δόντια σου καθαρά και πιο λευκά. Πολύ καλή οδοντόκρεμα που αξίζει πραγματικά. Καλή δοκιμή! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου