Σελίδες

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

    69. «Η δοκιμή της ημέρας»
 Τετάρτη 23/10/2013
 «Agrino Exotic BASMATI»


Η σημερινή δοκιμή αφορά το προϊόν «Agrino Exotic BASMATI» της εταιρίας “ΕΥ.ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ”. Σήμερα ήθελα να φτιάξω ένα ωραίο ρύζι αλλά κάπως διαφορετικό! Ήθελα από καιρό να δοκιμάσω αυτή την σειρά της «Agrino» και ομολογώ πώς κακώς δεν το είχα κάνει νωρίτερα! Και όποιος δεν το έχει κάνει, να το δοκιμάσει άμεσα, τέρμα οι αναβολές! Είναι ένα υπέροχο αρωματικό ρύζι που ανοίγοντας την συσκευασία μυρίζει φανταστικά! Η δοκιμή του πραγματικά με ενθουσίασε στο μέγιστο βαθμό! Η συσκευασία του απεικονιζόμενου προϊόντος, είναι μια πάρα πολύ ωραία συσκευασία που μου αρέσει πολύ, μου αρέσουν δηλαδή τα χρώματα της, με το να κυριαρχεί το πράσινο και το κίτρινο στις διάφορες αποχρώσεις του και υπάρχει μία εικόνα που μας θυμίζει Ινδία! Είναι από ανακυκλώσιμο ωραίο πλαστικό με σεβασμό στο περιβάλλον και έχει καθαρό βάρος 500 γραμμάρια. Είναι ένα αρωματικό ρύζι Ινδίας που έχει μια ξεχωριστή και πολύ ωραία γεύση. Στην δεξιά πλευρά υπάρχει ένας χάρακας μετρητής ανά 100 γραμμάρια που μας βοηθά στον τρόπο χρησιμοποίησής του ως δοσολογία. Στην πίσω πλευρά υπάρχει ένας πίνακας με την θρεπτική αξία προϊόντος ανά 100 γραμμάρια και υπάρχει ο κλασικός του τρόπος παρασκευής, φτιάχνεται και στον φούρνο μικροκυμάτων αλλά και μια ωραία συνταγή που την έχω φτιάξει με basmati με αρακά, σταφίδες και αμύγδαλα, πραγματικά εξαιρετική γεύση! Η ποικιλία ρυζιού BASMATI είναι γνωστή και ως «βασίλισσα των αρωμάτων». Φυτρώνει εδώ και χιλιάδες χρόνια στους πρόποδες των περίφημων Ιμαλάϊων από όπου παίρνει και το χαρακτηριστικό άρωμά του. Το Agrino BASMATI οφείλει την πλούσια γεύση του στην προσεκτική διαλογή των καλύτερων ποικιλιών της Ινδίας. Διατηρεί αναλλοίωτο το φυσικό του άρωμα, λόγω της νέας αεροστεγούς συσκευασίας του. Το συγκεκριμένο ρύζι είναι πολύ ποιοτικό, πεντανόστιμο, εξαιρετικής ποιότητας  και μαγειρεύεται τέλεια που καλύπτει τα γούστα ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος και μπορείτε να κάνετε πολλές συνταγές με αυτό βάζοντας την δική σας φαντασία και στυλ! Πραγματικά υπέροχο ρύζι πρώτης ποιότητας, προσεγμένο και καθαρό και που είναι γευστικό και νόστιμο και διατηρείται αναλλοίωτο. Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει αξίζει να το δοκιμάσει, εγώ σίγουρα θα δοκιμάσω κι άλλα από αυτή την εξαιρετική σειρά! Καλά μαγειρέματα και καλές δοκιμές! 


2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα!!!Είναι τόσο αρωματικό και σπυρωτό!!!Επισης απο την ίδια σειρά έχω δοκιμάσει το άγριο ρύζι στην καφέ συσκευασία απίθανο κι αυτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... και θα συμπληρώσω, ότι πέρα από τη γεύση... απίστευτη ευκολία (και καλή τιμή -μιας που παίζει ρόλο πια στην εποχή μας!!!) και η συσκευασία με το μακρύκοκκο ρύζι σε σακουλάκια!!! .. Έτσι για να κερδίζουμε και λίγο χρόνιο βρε κορίτσια!!! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή